ลงสถานที่กับเราได้ฟรี ด้วย 3 ขั้นตอนง่ายๆ เราจะช่วยโปรโมทสถานที่ของคุณ ให้เข้าถึงกลุ่มลูกค้าได้มากยิ่งขึ้น


1. Add or Claim your Listing

นำข้อมูลของสถานที่ของคุณ ไม่ว่าจะเป็นรุปถ่ายของสถานที่ เว็บไซต์ เบอร์ติดต่อ เวลาทำเปิดทำการ หรือแม้แต่ Facebook Page อัพโหลดขึ้นระบบ และอย่าลืมใส่ตำแหน่งที่ตั้งของสถานที่ของคุณ เพื่อให้ง่ายต่อการค้นหา สำหรับลูกค้าของคุณ

Prepare information about your space, including photos, website URL, contact informations, address, working hours or even facebook page. Then upload them to Bee Venue system and do not forget to pin your business location so that customers can easily find you.

See How a Claimed Listings Looks →


2. Get Discovered by Visitors

หลังจากที่ BEE Venue ได้ทำการคอนเฟิร์มความครบถ้วนของข้อมูลสถานที่ของคุณแล้ว เราจะทำการโปรโมทผ่านช่องทางออนไลน์ของเรา เพื่อให้สถานที่ของคุณ สามารถถูกค้นหาได้ง่ายยิ่งขึ้น

ด้วยประสบการณ์ด้าน SEO กว่า 10 ปีในธุรกิจ E-commerce เราจะช่วยให้สถานที่ของคุณลูกค้นหาได้ง่ายขึ้น รวมไปถึงคุณยังสามารถซื้อ Feature Listing (มีค่าใช้จ่ายเพิ่มเติม) เพื่อเพิ่มโอกาสของธุรกิจต่อสถานที่ของคุณ

After Bee Venue has confirmed the information you provided for your space, we will then promote your space via our online channels.

With more than 10 years experience in SEO for E-commerce business, we can help your business to be found online easier. In addition, you can have your space in our “Feature Listing” to attract more attention and uncover new business opportunities (Additional fee).

Find and Claim Your Business →


3. Increase your earnings

หลังจากสถานที่ของคุณถูกค้นพบได้ง่ายบนโลกออนไลน์ผ่าน www.beevenue.com เป็นหน้าที่ของคุณในการสร้างความประทับใจให้กับลูกค้าของคุณแล้วล่ะ ! แล้วอย่าลืมชวนลูกค้าของคุณมาแชร์ประสบการณ์ดีๆ ให้สถานที่ของคุณเพื่อประโยชน์ของลูกค้าท่านอื่นๆด้วยนะ

When your space is on BeeVenue, it can easily be found online. Then it’s your job to make a good impression! Do not forget to encorage your customers to share great experiences and give your space a shout out!

Promotions →


 

ถ้าพร้อมแล้ว ก็มาลงสถานที่จัดงานของคุณกันเถอะ !

Add Your Listing Now